In memoriam – Miloje Sekulić

In memoriam – Miloje Sekulić

Sa velikom tugom opraštamo se od našeg dugogodišnjeg prijatelja, kolege i člana Udruženja poslovnih konsultanata Srbije Miloja Sekulića.

Miloje Sekulić je bio član našeg Udruženja i u prvoj grupi međunarodno sertifikovanih poslovnih konsultanata u Srbiji. Dao je značajan doprinos menadžement konsaltingu na našim prostorima.

Rođen je 8. Juna 1966. u Beogradu. Diplomirani je građevinski inženjer i novinar. Završio je i postdiplomske specijalističke studije na programu Elektronsko poslovanje na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, postdiplomske studije „Savremeno poslovanje i globalne računarske mreže“ na Alternativnoj akademskoj obrazovnoj mreži .

Radio je u sektoru za inoposlove i marketing CIP-a. Paralelno sa tim, tokom bogate novinarske karijere,  pisao je za mnoge časopise i radio na popularizaciji  primene interneta u poslovanju i životu. Učestovao je u pokretanju „E magazina“ ( nekoliko godina najčitanijeg poslovnog magazina u Srbiji), čiji je direktor i glavni i odgovorni urednik bio od juna 2003. godine. Pisao je na mnogim kolektivnim i korporativnim blogovima.

Bio je suosnivač IT&Internet konsalting agencije VEZA d.o.o. Od 2007. bio je direktor sektora za online PR u agenciji McCann Erickson Public Relations.  Od marta 2011. bavio se internet konsaltingom kao vlasnik konsultantske „Internet agencije“ i suosnivač nagrađivane digitalne agencije „Homepage“. Preminuo je u Beogradu dana 12. septembra 2021.godine.