KONSTANTINUS NAGRADA

Na naše veliko zadovoljstvo Vas obaveštavamo da je Udruženje poslovnih konsultanata Srbije UPKS dobilo poziv da od 2024. godine može da nominuje najbolje projekte za nagradu KONSTANTINUS koju dodeljuje globalna konsalting asocijacija International Council Management Consulting Institutes ICMCI, čiji je UPKS punopravni član od 2019. godine. Konstantinus nagrada je godišnje priznanje koje ICMCI dodeljuje u cilju unapređenja konsultantske profesije na globalnom nivou. Čast je pripala našoj članici Gordani Bekčić da ispred UPKS bude brend ambasador ovog prestižnog priznanja za Republiku Srbiju.

Za projekte iz Srbije kandidatura za Konstantinus nagradu sprovodi se isključivo putem Udruženja poslovnih konsultanata Srbije. Od jula 2024. počinjemo sa pripremnim aktivnostima i redovnim informisanjem o celokupnom procesu. Kandidatura se sprovodi podnošenjem prijave i prateće dokumentacije. Naš interni stručni tim vršiće evaluaciju pristiglih prijava i doneti odluku koji projekti iz Srbije zaslužuju da uđu u trku za globlano priznanje. UPKS ima pravo da kandiduje tri projekta. Međunarodni žiri ICMCI dodeljuje dve srebrne i jednu zlatna medalju, a najbolje ocenjen projekat iz svake zemlje koja je član ICMCI dobija titulu nacionalnog šampiona.

Kako bi se već u 2025. godini konslutantska profesija Srbije prikazala u najboljem svetlu pozivamo vas da pratite informacije koje ćemo redovno objavljivati. O svim detaljima, uslovima i propozicijama za pripremu vaših prijava blagovremeno ćemo vas obevaštavati preko sajta UPKS-a. Iako članstvo u UPKS nije obavezno za kandidaturu pozivamo vas da vaše konsalting agencije, bilo da ste preduzetnici li privredna društva, postanu deo UPKS-a kako bi zajedno doprineli jačanju naše profesije i ukupnog poslovnog okruženja u našoj zemlji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *